Translate My Web

15 Απρ 2014

Γνωρίζουμε την Prime Insurance

Η DEMCO ΙNSURANCE ή DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ξεκινά τις εργασίες της τον Ιούλιο του 2008, στο κέντρο της Αθήνας, ως ελληνικό υποκατάστημα της κυπριακής εταιρίας DEMCO INSURANCE LTD. 
Λίγους μήνες αργότερα, εξαγοράζει την ιστορική ελληνική ασφαλιστική εταιρία ΙΜPERIAL HELLAS και αποκτά τον πλήρη έλεγχο του χαρτοφυλακίου της.
Έτσι, καθιερώνεται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και αρχίζει μία ανοδική και κερδοφόρα πορεία όχι μόνο στον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και στους κλάδους περιουσίας, αστικής ευθύνης, σκαφών αναψυχής, μεταφορών, τεχνικών ασφαλίσεων και γενικών ατυχημάτων, ενώ εισέρχεται δυναμικά και στον κλάδο υγείας.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 η DEMCO INSURANCE συγχωνεύεται με την PRIME INSURANCE (πρώην INTERLIFE) στην Κύπρο και αλλάζει όνομα.
Ως PRIME INSURANCE πλέον, συνεχίζει να προσφέρει στην ελληνική αγορά υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες βάζοντας πάντα στο κέντρο τον άνθρωπο και τις πραγματικές, σύγχρονες ανάγκες του. Πρωτοπορεί, καινοτομεί και πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, αλλά πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στο όραμά της και όραμα του ιδρυτή και κύριου μετόχου της κ. Δημήτρη Κοντομηνά:
«να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή εμπιστοσύνης μεταξύ Ασφαλιστικών Εταιριών, Ασφαλιστών και Ασφαλισμένων και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτήν, κάνοντας το όνομά μας συνώνυμο της ασφάλειας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου