Translate My Web

16 Απρ 2014

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ - Ταξιδιωτική ασφάλιση για... νέφος στην Κίνα

Οι ανάγκες των καταναλωτών είναι αυτές που διαμορφώνουν τα ασφαλιστικά προγράμματα. Αυτό σκέφτηκε και η διοίκηση του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού πρακτορείου στην Κίνα, Ctrip.com, η οποία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της μείωσης του αριθμού των τουριστών αποφάσισε να την ασφαλίσει σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Ping An.

Τις τελευταίες μέρες οι δύο εταιρείες παρέχουν ασφαλιστικό πρόγραμμα που αφορά έξι τουριστικές πόλεις και καλύπτει τουρίστες που δεν μπορούν να ταξιδέψουν τουλάχιστον για δύο μέρες από την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης λόγω της έντονης ατμοσφαιρικής ρύπανσης, συχνά οδηγεί τις αεροπορικές εταιρείες να αναβάλλουν τις πτήσεις τους.  Οι αποζημιώσεις που προβλέπονται εξαρτώνται τόσο από την πόλη όσο και από δείκτη ρύπανσης. Για παράδειγμα προκειμένου να αποζημιωθεί κάποιος ο οποίος επισκέπτεται τη Σαγκάη θα πρέπει ο δείκτης να υπερβαίνει το 100, επίπεδα στα οποία και κινήθηκε για 17 ημέρες τον προηγούμενο μήνα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς στην Κίνα το πρόγραμμα αναμένεται να προσελκύσει κυρίως εγχώριους παρά διεθνείς ταξιδιώτες. Το ασφάλιστρο ανέρχεται σε μία λίρα και οι αξιώσεις στις πέντε λίρες ανά ημέρα  καθυστέρησης.

insuranceworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου