Translate My Web

19 Απρ 2014

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Φερεγγυότητα και αξιοπιστία

Σε μία αγορά που πλήττεται από αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία, με «σκιές» από το κλείσιμο 10δων ασφαλιστικών εταιριών (πάνω από 130 από το 1977 έως σήμερα), τη διαμορφούμενη συνείδηση στους πολίτες ότι πιο πολύ κινδυνεύουν από το να μην υπάρχει η εταιρία τους όταν θα έλθει η δική της σειρά να πληρώσει, καθιστά τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία, πρώτης προτεραιότητας κριτήριο για την επιλογή των ασφαλιζομένων.
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ είναι η πρώτη και η μόνη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία που επέτυχε την είσοδο και την παραμονή της στην κύρια αγορά του Χ.Α. με δημόσια εγγραφή.
Είναι η μόνη εκ των εισηγμένων στο Χ.Α. που βελτίωσε την καθαρή της θέση από την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (+13%), έναντι απώλειας όλων των άλλων εισηγμένων ασφαλιστικών (από -76,9% έως και -181,3%).
Η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που κατέχει από το 2002 την πιστοποίηση ISO 9001:2000 από τον αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό φορέα TUV NORD, αλλά και η πρώτη ασφαλιστική εταιρία που πέτυχε τη χορήγηση του νέου ISO 9001:2008, για το σύνολο των υπηρεσιών της.
Η μόνη που προσήλκυσε το ενδιαφέρον μιας μεγάλης Ελληνικής Τράπεζας για συμμετοχή στο κεφάλαιό της με 30%, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο.

Πληρότητα παρεχόμενων υπηρεσιών

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ δεν είναι μια συνηθισμένη ασφαλιστική εταιρία.
Είναι μαζί με τις θυγατρικές της καθώς και τις πολύτιμες στρατηγικές της συμφωνίες με άλλους επιχειρηματικούς ομίλους, ένας οργανισμός που παρέχει πλήρεις υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε ανάγκη ή / και επιθυμία των προσώπων - φυσικών και νομικών - που την εμπιστεύονται.
Υπηρεσίες ασφαλιστικές κάθε κλάδου, επενδυτικές (Αμοιβαία Κεφάλαια, Private Banking), Τραπεζικές (δάνεια κάθε είδους, πιστωτικές κάρτες), βοήθειας ιατρονοσηλευτικής, οδικής / ταξιδιωτικής, τεχνικής και γενικής βοήθειας, καθώς και υπηρεσίες μέσω ειδικών μονοπωλιακών «προϊόντων».
Με λίγα λόγια, η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ καλύπτει πλήρως τα αγαθά για τα οποία κάθε πολίτης αγωνίζεται νυχθημερόν (γνωρίζοντας ότι αυτή η δυνατότητα του να αγωνίζεται δεν είναι αιώνια), όπως είναι το εισόδημα του, η οικογένειά του, η περιουσία του, η ασφαλής και αποδοτική αξιοποίηση της, καθώς και η ποιότητα της ζωής του και των δικών του ανθρώπων.

Παρεχόμενο service

Στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ χρησιμοποιούμε τέσσερις λέξεις για να περιγράψουμε το service που παρέχουμε στους πελάτες μας. Ταχύτητα, ευγένεια, προθυμία, χαμόγελο.
Στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ, όλοι, ακούμε πελάτης και σηκωνόμαστε όρθιοι από σεβασμό.
Η πρόοδος και η ανάπτυξή μας από το 1977 έως και σήμερα, στηρίχθηκε αποκλειστικά στο παρεχόμενο service και σε αρχές όπως η εντιμότητα, η συνέπεια και η φιλεργατικότητα.

Σταθερή Διοίκηση

Από το 1977, με την κουλτούρα που έχει εμπεδωθεί ως ενιαία αντίληψη σε όλους όσους ασκούν διοίκηση στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ και θα την ασκούν για τα πολλά επόμενα χρόνια, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει σταθερή διοίκηση, σταθερές αρχές, πολιτικές, φιλοσοφία, που δεν αλλάζουν από τις αλλαγές των διοικήσεων που συνήθως «κουβαλάνε» μαζί τους και τους λεγόμενους «ημετέρους» που παραγκωνίζουν τους προηγούμενους που αγωνίστηκαν για να βρουν οι… «ημέτεροι» δουλειά.
Έτσι οι πελάτες μας δεν αιφνιδιάζονται και δεν «πληρώνουν τη νύφη» ως οι κατά τεκμήριο περισσότερο αδύνατοι, από τις αλλαγές διοικήσεων, φιλοσοφιών, προσώπων, κανόνων και οργανισμών.
Είναι προνόμιο (έτσι το θεωρούμε), που αξιοποιούμε υπέρ των ασφαλισμένων μας.

Εθνικότητα

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ από την πρώτη ημέρα της ζωής της μέχρι σήμερα (και στα πλαίσια του προβλεπτού συνεχώς) είναι 100% ελληνική εταιρία.
Χωρίς την αντίληψη, μια με τους ξένους γιατί είναι καλύτερα, μια μόνον ελληνική γιατί είναι επίσης… καλύτερα.
Δεν είμαστε σωβινιστές, αγοράζουμε και εμείς ξένα προϊόντα αλλά μόνον όταν είναι καλύτερα ποιοτικά, με καλύτερες τιμές και προσφέρονται από αξιόπιστους φορείς.
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ είναι μια εκ των πλέον φερέγγυων ασφαλιστικών εταιριών, προσφέρει προϊόντα σε τιμές και ποιότητα που αφαιρεί από κάθε Έλληνα το λόγο να αγοράσει φορείς ξένων συμφερόντων. Είμαστε Έλληνες, τα παιδιά μας είναι εδώ, τα σπίτια μας είναι εδώ, οι δουλειές μας είναι εδώ, τα συμφέροντά μας είναι εδώ.
Αν δεν σκεφτόμαστε Ελληνικά, δεν δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε για τι δεν σκέφτονται οι ξένοι … Ελληνικά.
Δεν «στέκει» η απαίτησή μας να είναι οι ξένοι… πιο φιλέλληνες από τους Έλληνες. Σκεφτείτε το.


Πραγματικά ανώνυμη εταιρία

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ δεν αποτελεί προσωπική ιδιοκτησία κανενός.
Κανείς δεν είναι και νιώθει ιδιοκτήτης. Κανείς δεν έχει το 51% και η αντίληψη «το αφεντικό και οι άλλοι» είναι αποκλεισμένη.
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ αποτελεί κοινοκτημοσύνη 3000 πλέον εργαζομένων στην εταιρία (με σχέσεις μαζί της όχι μόνο εισοδηματικές αλλά και περιουσίας), καθώς και 4000 περίπου μετόχων, μεταξύ των οποίων μια εκ των μεγαλύτερων και ταχύτερα αναπτυσσομένων Τραπεζών.
Αυτό συμβαίνει σε μια αγορά στην οποία τύποις είναι ανώνυμες οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες, αφού στην ουσία πρόκειται για προσωπικές ιδιοκτησίες ενός προσώπου ή μιας οικογένειας. Δεν ισχυριζόμαστε ότι αυτό είναι κακό αλλά δεν ταιριάζει στη νοοτροπία μας. Πιστεύουμε ότι είναι δίκαιο, ορθό και ηθικό, κατά τη δική μας και σε όσους τη συμμερίζονται αντίληψη, μια ασφαλιστική εταιρία να ανήκει σ’ αυτούς που τη δημιουργούν.
Δεν διεκδικούμε το αλάνθαστο αλλά αυτό που αποτελεί την βαθύτατη πεποίθησή μας, την οποία υπηρετούμε με συνέπεια από το 1977 για το αμοιβαίο καλό όλων.
Ασφαλισμένων, εργαζομένων και μετόχων.


Αρχές

Οι αρχές που είναι ταυτόχρονα και ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο οικοδομήθηκε η ζωή του νομικού προσώπου Ευρωπαϊκή Πίστη, καθώς και η ζωή των φυσικών προσώπων που την υπηρετούν και υπηρετούνται από αυτήν είναι η εντιμότητα και η συνέπεια προς κάθε συναλλασσόμενο με όποια ιδιότητα και να συνδέεται / συναλλάσσεται μαζί της, του ασφαλισμένου ή / και του εργαζόμενου ή / και του μετόχου.
Αρχές αδιαπραγμάτευτες και αδιαίρετες, οι οποίες μαζί με τη φιλεργατικότητα και την αντίληψη service αποτέλεσαν και αποτελούν την κύρια ωστική δύναμη που οδήγησαν την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ από τη θέση μιας μικρής άγνωστης εταιριούλας το 1977 στη σημερινή της θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου