Translate My Web

23 Μαρ 2014

Ομαδική αποταμίευση

Γνωρίζετε τι είναι η αποταμίευση;
Με τον όρο αποταμίευση, που αποτελεί καθαρά οικονομικό όρο χαρακτηρίζεται γενικά πάσης φύσεως συσσωρεύσεις αγαθών για μελλοντική χρήση.

Τι εννοουμε αποταμίευση σε σχέση με τον οικονομικό προγραμματισμό;
Η πρόταση μας βασίζεται στην μεταφορά κεφαλαίου από την παραγωγική ηλικία, στην ηλικία όπου τα χρήματα αυτά θα τα έχετε πραγματική ανάγκη, όταν ουσιαστικά το εισόδημα θα περιορίζεται και οι δαπάνες θα αυξάνονται.

Πότε εφαρμόζω την αποταμίευση;
  1. Σε πολύ μικρή ηλικία για μελλοντική χρήση του κεφαλαίου στις σπουδές ή για έναρξη νέων εργασιών
  2. Ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού στόχου ζωής
  3. Συνταξιοδότηση επικουρικά σε δόσεις ή εφάπαξ.

Γιατί να επιλέξω τη συμβουλή του ασφαλιστικού συμβούλου για την αποταμίευση και να μην τοποθετήσω τα χρήματα μου σε λογαριασμό τράπεζας;
  • Βασικότερος λογος είναι ο οικονομικός προγραμματισμός με συγκεκριμένες καταβολές κάθε χρόνο με στόχο τη συγκέντρωση του επιθυμητού ποσού.
  • Επίσης τα ασφάλιστρα δεν φορολογούνται όπως οι καταθέσεις, ενώ σε περίπτωση ολικής ανικανότητας εμείς με όρο που θα εμπεριέχεται στο συμβόλαιο θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε το ετήσιο ασφάλιστρο έως και τη λήξη του συμβολαίου. Τέλος υπάρχει συμφωνημένο το ελάχιστο εγγυημένο ποσό με επιστροφή των ασφαλίστρων σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου ή και συμμετοχή στις υπεραποδόσεις που μπορεί να προκύψεις από την τοποθέτηση των χρημάτων.
Πόσο αξιόπιστη είναι η αποταμίευση σε μία ασφαλιστική εταιρεία;
Ο οικονομικός προγραμματισμός γίνεται σε συνεργασία με πολυεθνική εταιρεία με υψηλό περιθώριο φερεγγυότητας. Στη πλειοψηφία αυτών υπάρχει στρατηγική συνεργασία με τραπεζικό οργανισμό, με αποτέλεσμα οι καταθέσεις να είναι απόλυτα ασφαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου